Окупанти встановлюють загородження у Севастопольській бухті: супутниковий знімок

Читать на русском

У мережі опублікували супутниковий знімок з Севастопольської бухти. На ньому видно, що на вході до бухти росіяни встановлюють нові загородження.

Супутниковий знімок опублікував аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африк.

Чорноморський флот рф у тимчасово окупованому Криму встановив спеціальні загородження на вході до Севастопольської бухти, де знаходиться найбільша військово-морська база. У цьому можна переконатися переглянувши супутниковий знімок, який був зроблений 13 жовтня 2023 року.

«Ось нещодавній погляд на загородження, які росія встановила на вході в Севастопольську гавань у Криму, щоб протистояти безпілотникам ВМС України», – зазначив аналітик.

Нагадаємо, 13 жовтня ЗМІ з посиланням на джерела в СБУ повідомили про те, що російський носій крилатих ракет «Буян» та корабель «Павло Державін» були уражені морськими дронами під час спецоперації Служби безпеки України та Військово-морських сил ЗСУ. Повідомлялося, що обидва судна були підбиті надводними дронами Sea Baby з експериментальним озброєнням. Згодом у ВМС уточнили деталі атаки.

Також варто додати, що у британській розвідці вважають, що ризик втрати Чорноморський флот перевищує бажання москви блокувати український експорт Чорним морем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: