Підрив мосту між Горлівкою та Донецьком: у ЗСУ назвали наслідки для росіян

Читать на русском
Знищення мосту між окупованими Горлівкою та Ясинуватою на Донеччині дуже допоможе бійцям ЗСУ.
t.me/kazansky2017

Знищення мосту між окупованими Горлівкою та Ясинуватою дуже допоможе ЗСУ. Тепер окупанти якийсь час не зможуть постачати зброю на південь від Бахмута.

Про це заявив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі Радіо Свобода 13 жовтня.

Росіяни несуть значні втрати під Авдіївкою – ISWРосійські війська почали масштабний наступ на Авдіївку, але ЗСУ завдають їм значних втрат і пригнічують матеріально-технічне забезпечення рф на цьому напрямку. Про це йдеться у звіті ISW.

«Підрив цієї траси стане ще одним таким дзвіночком того, що постачати угруповання, яке знаходиться на південь від Бахмута, стане складніше», – сказав Євлаш.

Він зазначив, що ця траса пролягає до Донецька і була однією з коротких доріг, якою росіяни могли швидко перекидати дуже необхідні їм засоби.

«Звичайно, у такій інтенсивності війни день-два простою можуть призвести до різних наслідків і це впливатиме на перебіг бойових дій. Час підвезення звичайно збільшиться, і це такий перший дзвіночок - точніше другий. Перший – це був вогневий контроль за трасою Бахмут-Горлівка. Зараз ще тут міст підірвали», – заявив речник ЗСУ.

За словами Євлаша, такі атаки продовжуватимуться доти, доки «ЗСУ не переріжуть усі ці логістичні маршрути і не знекровлять угруповання російських сил на цьому напрямі».

Нагадаємо, 12 жовтня стало відомо про підрив мосту Ясинувата-Горлівка. У мережі з'явилося відео та фото. Також у ЗСУ розповідали, яка ціль у армії рф в боях за Авдіївку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: