НАЗК виключило ще одну компанію з переліку спонсорів війни – причина

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції виключило зі списку міжнародних спонсорів війни індійську компанію Shree Ramkrishna Exports.
Фото: usgbc.org

Національне агентство з питань запобігання корупції виключило зі списку міжнародних спонсорів війни індійську компанію Shree Ramkrishna Exports.

Про це йдеться у заяві агентства.

Удар по репутації: які компанії потрапили до списку міжнародних спонсорів війниУкраїна визнала 38 світових компаній міжнародними спонсорами війни через роботу у росії. Динаміка поповнення списку на інфографіці.

Там уточнили, що компанія, яка є одним з найбільших виробників та експортерів діамантів, опублікувала заяву, де зазначила, що відтепер дотримуватиметься міжнародних зобов'язань і перестане співпрацювати з країною-терористом.

Крім того, в SRE заявили про повну підтримку нинішніх і майбутніх ініціатив країн G7 щодо обмеження поводження з російськими алмазами та утримання від їх закупівель.

«Індія є одним із основних покупців алмазів, насамперед дрібної алмазної сировини з росії, та найбільшим у світі центром виробництва діамантів. Таке рішення компанії має послабити здатність росії вести війну проти нашої держави та її вплив у світі», – повідомили у НАЗК.

Нагадаємо, нещодавно агенство виключило зі списку угорський OTP Bank, а також призупинило статус спонсора війни для п'яти компаній.

Раніше ми розповідали, які ще компанії потрапили до списку міжнародних спонсорів війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: