У Києві чоловік влаштував стрілянину у бізнес-центрі

Читать на русском
У Солом'янському районі Києва чоловік зайшов до бізнес-центру, вигнав охоронців та відкрив хаотичний вогонь. Злочинця затримано.
Фото: МВС

У Солом'янському районі Києва сьогодні вранці, 12 жовтня, озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців із будівлі та влаштував там стрілянину.

Про це повідомляє МВС.

Як змінилися результати роботи правоохоронців з початком великої війниНа другий рік повномасштабної війни в Україні не стали реєструвати значно більше кримінальних справ, але й суттєвого зменшення кількості злочинів також не спостерігається. Конкретні цифри – на інфографіці.

Інцидент стався на проспекті Вацлава Гавела.

«До поліції Києва надійшла інформація про те, що невідомий зайшов у приміщення бізнес-центру та зі зброї здійснив кілька пострілів. Негайно на місце прибули спецпризначенці КОРДу. Як стало відомо, озброєний чоловік погрожуючи охоронцям змусив їх покинути будівлю. Там він погрожував встановити «розтяжку», аби не пустити правоохоронців», – розповіли правоохоронці.

Після переговорів зловмисника було затримано. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 17 липня у Києві чоловік увірвався до офісного приміщення, а після прибуття наряду приватної охорони вчинив стрілянину та поранив людину.

Раніше «Слово і діло» проаналізувало, як змінилася статистика кримінальних правопорушень у зв'язку з повномасштабним вторгненням рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: