Вночі Ізраїль завдав масованих ударів по сектору Гази: що відомо

Читать на русском
У ніч проти 9 жовтня авіація Ізраїлю завдала ударів по сектору Гази. Збройні сили Ізраїлю бомблять не лише будинки командирів, а будинки усіх бойовиків.
Фото: Fatima Shbair/AP

У ніч на 9 жовтня авіація Ізраїлю наносила удари по сектору Газа з метою знищення можливостей терористичного угруповання ХАМАС.

Про це повідомляє Times of Israel.

У Повітряних силах Ізраїлю зазначили, що штурмовики та винищувачі, зокрема, вразили командний центр військово-морських сил ХАМАС, будівлю, в якій проживають бойовики, майно, який використовується ХАМАСом, розташоване у мечеті в Джабалії, а також об'єкт, що використовується для розвідки ХАМАС.

Офіцер армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін повідомив про ліквідацію одного з командирів бойовиків на ім'я Ріфат Абу-Хілаль.

Повідомляється, що ізраїльскі військові атакують не тільки будинки командирів, а будинки усіх бойовиків, навіть пересічних.

За словами жителів Гази, відтепер ізраїльська армія не використовує попереджувальний протокол («Стук по даху»), а одразу знищує будинки один за одним.

Нагадаємо, представник Ізраїлю в ООН Гілад Ердан заявив, що переговорів з ХАМАСом не буде, оскільки тероризм потрібно викорінювати.

Також повідомлялося, що Ізраїль офіційно перейшов у стан війни.

Стало відомо, що в суботу, 7 жовтня, бойовики палестинського руху ісламізму ХАМАС випустили по Ізраїлю понад 4 тисячі ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: