Іноземні волонтери потрапили в Україні під російський ракетний обстріл

Читать на русском
Конвой волонтерів потрапив в Україні під російський ракетний удар. Естонські волонтери не постраждали, однак їх техніка знищена.
twitter.com/SvenSalumets

Російські окупаційні війська обстріляли конвой естонських волонтерських організацій, які надають допомогу Україні. Внаслідок ракетної атаки по Харкову техніка волонтерів була знищена.

Про це повідомляє естонське видання ERR.

Згідно з даними місцевого порталу, сьогодні, 6 жовтня, спільний конвой некомерційних організацій «Вільна Україна» (Vaba Ukraina) і «Допомога Україні» (Ukraina Abi) потрапив в Україні під російський ракетний удар. Естонські волонтери не постраждали, однак їх техніка знищена.

«Сьогодні вранці наш спільний з Ukraina Abi конвой потрапив під ракетний удар. За словами хлопців, «Іскандер» упав за метрів 20 від них. Усі транспортні засоби були знищені, на щастя, хлопці дивом залишилися живими і здоровими. Ми допомагатимемо їм у міру необхідності разом із нашими партнерами по співпраці в Україні», - повідомила організація «Вільна Україна» в соціальних мережах.

Як додали в організації, на жаль, без людських жертв не обійшлося, у сусідньому будинку загинули двоє маленьких дітей.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вдарили по Харкову ракетами. Прильоти було зафіксовано у Київському та Основ'янському районах міста. Всі удари припали виключно по цивільній інфраструктурі.

Отримали поранення 30 осіб. Двоє людей померли – під завалами знайшли тіло 10-річної дитини, а пізніше 67-річної жінки.

На трагедію відреагував президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: