У Харкові внаслідок удару рф поранено 30 людей: що відомо про їхній стан

Читать на русском
Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки на Харків знову зросла. Більшість поранених у стані середньої тяжкості.
фото МВС

Кількість постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки на Харків зросло до 30. Більшість поранених у стані середньої тяжкості.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Удар по Харкову: фото та відео наслідківФото та відео наслідків атаки на Харків. Пошкоджено два багатоквартирні будинки та зруйновано триповерховий житловий будинок, загинула дитина, понад 20 людей поранено.

«Поранено загалом 30 людей: 20 чоловіків і 9 жінок віком від 18 до 85 років, також постраждав 11-місячний хлопчик - брат загиблої дитини. Стан більшості поранених, у тому числі дитини, - середній. Також є кілька «легких» пацієнтів. Їм надали допомогу на місці», – написав він.

За словами голови ОВА, переважно у людей – вибухові травми, осколкові поранення рук і ніг, обличчя, гематоми. У двох постраждалих – гостра реакція на стрес.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Харкові пролунали вибухи. Росіяни вдарили по місту ракетами. Прильоти було зафіксовано у Київському та Основ'янському районах міста. Всі удари припали виключно по цивільній інфраструктурі, у тому числі по житловому будинку.

Під завалами знайшли тіло 10-річної дитини, а пізніше 67-річної жінки.

На трагедію відреагував президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: