Росія відчуває нестачу засобів протиповітряної оборони – деталі від ГУР

Читать на русском
Росії не вистачає засобів протиповітряної оборони – для зміцнення системи ППО окупанти перекидають озброєння навіть із Далекого Сходу. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.
Фото: УНІАН

Росії не вистачає засобів протиповітряної оборони – для зміцнення системи ППО окупанти перекидають озброєння навіть із Далекого Сходу.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у ефірі національного телемарафону.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

За його словами, одним із головних чинників, що підтверджують це, є нездатність Кремля захистити військові підприємства на території своєї країни.

«Вони можуть перекидати засоби ППО, але події всередині росії свідчать, що у ворога не вистачає засобів протиповітряної та протиракетної оборони, щоб захистити свою територію. Тому вони змушені перекидати системи ППО з інших напрямків, у тому числі з Далекосхідного», – повідомив Юсов.

Він зазначив, що поточна ситуація змушує керівництво країни-окупанта задуматися над тим, що робити далі: відправляти ППО на тимчасово окуповані території або захищати об'єкти, розташовані в самій росії.

Нагадаємо, останнім часом військові об'єктів країни-окупанта все частіше зазнають атак безпілотників. Так, 1 жовтня в російському Смоленську атакували авіазавод, де виробляли ракети Х-59.

Крім того, нещодавно було атаковано стоянку російських вертольотів у Сочі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: