Українські розвідники атакували у Курську будівлю ФСБ – ЗМІ

Читать на русском
У неділю, 24 вересня, в результаті операції українських розвідників, безпілотник влучив у будівлю ФСБ в російському Курську.
Укрінформ

У неділю, 24 вересня, в результаті операції українських розвідників, безпілотник влучив у будівлю ФСБ в російському Курську.

Про це РБК-Україна розповіло джерело у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Сьогодні, 24 вересня, у російському Курську безпілотник влучив в будівлю ФСБ.

«Російські чиновники повідомляють, що внаслідок атаки нібито «незначно постраждав дах». Але, очевидно, що це не так. Там пряме влучення», – заявив співрозмовника видання.

За даними видання, операцію організувало ГУР. Однак у військовій розвідці не підтверджують і не заперечують своєї причетності.

До слова, у Курську сьогодні відзначають день міста. Попри вибухи мер міста Ігор Куцак повідомив, що всі заплановані заходи відбудуться.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що сьогодні, 24 вересня у день міста російського Курська невідомий безпілотник влучив в адміністративну будівлю. Губернатор традиційно звинуватив в атаці українських військових. За його словами, адмінбудівля, в яку влучив БПЛА, розташована у центральному окрузі.

Також писали, що в суботу, 23 вересня, зранку у тимчасово окупованому Севастополі у Криму пролунали звуки вибухів. Загарбники заявили про роботу ППО. Тоді як ввечері у п'ятницю, 22 вересня, у російській Казані пролунав потужний вибух, після якого виникла пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: