Росія сконцентрувала у Бахмуті більше як 10 тисяч особового складу

Читать на русском
Російська федерація сконцентрувала у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу. Загарбники там утримують там танкові, мотострілецькі й десантні полки.
Укрінформ

Російська федерація сконцентрувала у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу. Загарбники там утримують там танкові, мотострілецькі й десантні полки.

Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в етері телемарафону.

«Щодо Бахмуту, то противник зосередив там значні свої сили, це понад 10 тисяч осіб особового складу. І зараз там ідуть важкі бої», – заявив він.

За його словами, говорити нині про те, що ворог нібито збирається залишити місто, не доводиться. Наразі росіяни зберігають там танкові, мотострілецькі та десантні полки. Речник Східного угруповання військ підкреслив також, що штурмувати Бахмут – дуже велика ціна, й Україна не може дозволити втратити там стільки людей.

«Допоки операція не буде досконало спланована відповідно до наявної обстановки, поки не будуть проведені всі мінно-інженерні вибухові розгородження, які необхідні до початку операції, українських воїнів не посилатимуть вперед», – додав Євлаш.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Збройні сили України можуть напівоточити росіян у Бахмуті. Для цього потрібно, аби окупанти втратили північний фланг поблизу Бахмута.

Додамо, протягом минулої доби, 30 вересня, на фронті відбулося 38 бойових зіткнень. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: