Росіяни почали застосовувати ударні дрони інтенсивніше – Ігнат

Читать на русском
Ворожа атака ударними дронами цієї ночі по Україні була не найбільшою, але досить потужною.
Фото: Суспільне Винница

Російські окупанти почали застосовувати ударні дрони Shahed ще інтенсивніше. Одна з причин – рф і сама зараз посилено намагається виробляти БПЛА для ударів по Україні.

Про це заявив представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону у четвер, 28 вересня.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

За його словами, ворожа атака дронами цієї ночі була не найбільшою, але досить потужною.

«Ми бачимо, що ворог більш інтенсивно почав застосовувати ударні БПЛА типу Shahed та інших типів. На жаль, ворог має можливості зараз виробляти і власну продукцію щодо ударних безпілотників. Тому в цьому плані є справді нові виклики та загрози, повинні на них реагувати та застосовувати також нові засоби протидії, які можемо собі дозволити зараз», – сказав Ігнат.

Він додав, що тема ППО на міжнародних зустрічах, зокрема Рамштайн, завжди буде топовою. Ігнат допускає, що ворог і надалі, можливо, тероризуватиме нашу критичну інфраструктуру та паливно-енергетичний сектор.

Нагадаємо, сьогодні вночі сили ППО збили в небі над Україною 34 із 44 ворожих «шахедів». Раніше Ігнат розповідав, чому рф стала атакувати Україну дронами майже щоночі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: