Місто на Донеччині залишилося знеструмлене через обстріли рф

Читать на русском
Через ворожі обстріли на Донеччині без світла залишилося місто Торецьк. Без світла 23 тисячі жителів міста.
focus.ua

Через ворожі обстріли на Донеччині без світла залишилося місто Торецьк. Наразі там йдуть ремонтні роботи.

Про це повідомило Міністерство енергетики у четвер, 28 вересня.

Україна відповідатиме на російські удари по енергетичній інфраструктурі – УмєровРосія взимку буде зосереджена на ударах по енергетичній інфраструктурі, але глава Міноборони Умєров обіцяв, що Україна відповідатиме.

Повідомляється, що через обстріл було пошкоджено дві повітряні лінії електропередачі 110 кВ, що призвело до знеструмлення двох підстанцій 110 кВ.

Тож залишилися без світла 23 тисячі жителів Торецька. Зокрема, знеструмлювалися дві шахти, в одній із яких під землею знаходилися працівники. Шахти та частину побутових споживачів вдалося запитати, чи ремонтні роботи на лініях тривають, йдеться в повідомленні.

Також через обстріли залишається знеструмленою частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де дозволяє безпекова ситуація.

У Міненерго уточнили, що електроенергії, яку виробляє електростанція, достатньо для забезпечення потреб українців. Триває масштабна ремонтна кампанія на об'єктах генерації – тепловій, гідро- та атомній.

Нагадаємо, раніше в «Укренерго» розповіли, чи готові енергетики до найгіршого сценарію цієї зими. Також повідомлялося, чи зміниться підхід до аварійних відключень світла у разі атак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: