«Запитаю у наших органів»: Зеленський висловився про долю командувача Чорноморського флоту рф

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію про можливу загибель командувача Чорноморського флоту рф Віктора Соколова.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію про можливу загибель командувача Чорноморського флоту рф Віктора Соколова.

Відповідну заяву глава держави зробив під час спільного брифінгу з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Відповідаючи на запитання журналіста, Зеленський пообіцяв дізнатися про долю Соколова в українських органів.

«Кожен удар по нашій енергетиці, інфраструктурі, по наших громадянських ми сприймаємо як загрозу нашій національній безпеці. Відповідно, ми аналізуємо, що може Україна зробити та робимо відповідні чутливі кроки на території України. Я обов'язково запитаю щодо вашого питання у відповідних наших органів», – сказав Зеленський.

Президент також додав, що Україна й надалі використовуватиме всі законні засоби для повернення контролю над усією міжнародно визнаною територією.

Нагадаємо, 25 вересня у ССО повідомили, що в результаті удару по штабу Чорноморського флоту росії в окупованому Севастополі загинув його командувач Віктор Соколов та ще більше 30 офіцерів.

Проте позавчора Міністерство оборони рф опублікувало відео із засідання колегії за участю Сергія Шойгу та Соколова. А 27 вересня окупанти показали ще одне відео з командувачем ЧФ росії.

У ССО заявили, що перевіряють інформацію про загибель командувача.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: