Міноборони рф показало командувача Чорноморського флоту на колегії у Шойгу

Читать на русском

Командувач Чорноморського флоту Віктор Соколов не загинув під час удару по штабу ЧФ рф в Севастополі.
скрін з відео

Командувач Чорноморського флоту Віктор Соколов, про загибель якого раніше заявили в Силах спецоперацій України, сьогодні був присутнім на колегії Міноборони рф.

Фото із засідання оприлюднила пресслужба Міноборони росії у вівторок, 26 вересня.

ЗМІ повідомили, хто допоміг навести ракети на штаб Чорноморського флоту рф в СевастополіУдар по штабу ЧФ рф у Севастополі допомагали планувати українські партизани. А наведення для удару дали незадоволені російські офіцери в обмін на фінансову винагороду.

На знімках можна побачити, що під час вступного слова міністра оборони рф Сергія Шойгу на засіданні Колегії Міноборони був і командувач ЧФ рф Віктор Соколов.

Його, а також крупний план інших російських командирів було виведено на екран під час трансляції.

Нагадаємо, 22 вересня по штабу Чорноморського флоту рф в Севастополі було завдано ракетного удару. У ССО заявили, що навели ракети на штаб під час наради керівників, операцію назвали «Крабова пастка».

Також заявили, що внаслідок удару по штабу Чорноморського флоту в Севастополі загинув його командувач Віктор Соколов та ще понад 30 офіцерів.

У той же час керівник ГУР Кирило Буданов 23 вересня не зміг підтвердити інформацію про загибель командувача флоту Соколова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: