Атмосфера для росіян у Криму ставатиме ще тривожнішою – ГУР

Читать на русском
У ГУР попереджають росіян, що напружена атмосфера наростатиме і окупанти не зможуть сховатися.
gur.gov.ua

Ситуація в Криму для окупантів дедалі тривожніша, особливо атмосфера змінилася після удару по штабу Чорноморського флоту в Севастополі. Росіянам краще вже зараз забратися з півострова.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Черняк, повідомляє пресслужба ГУР у середу, 27 вересня.

Крим нашпигований ППО та вона не може впоратися із західними ракетами – ІгнатКрим нашпигований російськими системами протиповітряної оборони. Та вони не справляються з західними ракетами.

«Крабова пастка» забезпечила серйозний улов. Можна констатувати, що після атаки на штаб чорноморського флоту рф дуже активно рухались автомобілі швидкої, пожежні та катафалки. Тож ситуація для окупантів тривожна, і вона такою залишатиметься для росіян повсюди в Криму, куди б вони не ховали залишки своїх кораблів, штабів чи будь-яких інших об’єктів окупаційної присутності», – сказав він.

У ГУР зазначили, що наша розвідка фіксує всі переміщення російських терористів на території Криму, а ЗСУ використовують ці розвідувальні дані. Тому, додав Черняк, єдиний безпечний варіант для окупантів у Криму – це забиратися з Криму разом зі своїм іржавим мотлохом геть.

Нагадаємо, 21 вересня ЗСУ нанесли удар по аеродрому «Саки» в Криму, а 22 вересня - по штабу Чорноморського флоту рф в Севастополі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: