У ССО відреагували на відео з нібито живим командувачем Чорноморським флотом росії

Читать на русском
Джерела ССО стверджували, що командувач ЧФ росії є серед загиблих у Севастополі. Наразі інформація уточнюється.
Фото: росЗМІ

Інформація про загибель командувача Чорноморським флотом росії Віктора Соколова внаслідок ракетного удару по штабу в Севастополі уточнюється.

Так у Силах спеціальних операцій відреагували на публікацію російським Міноборони відео з нібито живим Соколовим.

«Як відомо внаслідок ракетного удару по штабу чорноморського флоту рф було знищено 34 офіцери. Наявні джерела стверджують, що серед загиблих командувач чф рф. Багато кого досі так і не вдалося ідентифікувати через розрізненість фрагментів тіл. Оскільки росіяни терміново були вимушені публікувати відповідь з начебто живим Соколовим – наші підрозділи уточнюють інформацію. Це відбувається в межах процедури зі збору даних щодо результатів проведеної операції», – заявили у ССО.

Нагадаємо, 22 вересня по штабу Чорноморського флоту росії в Севастополі було завдано ракетного удару. У цей момент там відбувалася нарада керівників.

Вчора, 25 вересня, у ССО заявили, що в результаті атаки загинув командувач Чорноморським флотом. А сьогодні Міністерство оборони рф показало відео із засідання колегії за участю Сергія Шойгу та Соколова.

Раніше ЗМІ повідомили, що інформацію, яка допомогла завдати удару по штабу, було отримано від незадоволених високопоставлених російських офіцерів в обмін на фінансову винагороду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: