Військові показали, як наші пілоти адаптуються до F-16 в Україні – відео

Читать на русском
Українські льотчики, які ще не вирушили за кордон на навчання, навчаються літати на F-16 за допомогою віртуальної реальності.
Фото: Lockheed Martin

У Повітряних Силах ЗСУ показали, як українські льотчики навчаються літати на винищувачах F-16 із використанням віртуальної реальності.

Про це розповіли та показали у Telegram-каналі командування Повітряних Сил.

Винищувачі F-16 для України: що відомо про навчання пілотів та постачання літаківНідерланди та Данія оголосили про готовність передати Україні винищувачі F-16. Перші літаки прибудуть цього року. Наші пілоти вже проходять підготовку одразу у кількох країнах. Докладніше – на інфографіці.

Як зазначили військові, поки побратими освоюють F-16 за кордоном, льотчики Повітряних Сил Збройних Сил України продовжують боротися за українське небо та знищують окупанта на землі.

«І коли є трохи вільного часу, пілоти знайомляться з кабіною F-16 у віртуальній реальності та виконують спільні місії над територією України у складі пари, ланки, ескадрильї, знаходячись при цьому у різних регіонах України», - йдеться у повідомленні.

⚡️ЯК ПІЛОТИ В УКРАЇНІ АДАПТУЮТЬСЯ ДО F-16Ukrainian Air Force (Повітряні Сили України)

Нагадаємо, процес навчання українських пілотів на винищувачах F-16 набрав обертів і сильно зрушив із місця. Про це тиждень тому заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Президент Володимир Зеленський назвав необхідну Україні кількість винищувачів F-16.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: