Верещук розповіла, мешканці яких областей можуть безкоштовно отримати дрова на зиму

Читать на русском
Жителі восьми регіонів зможуть безкоштовно отримати дрова напередодні опалювального періоду 2023-2024 років.
wood-bud.com

Мешканці прифронтових територій і там, де тривають бойові дії, зможуть отримати дрова напередодні опалювального періоду. Йдеться про вісім областей.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, повідомляє пресслужба міністерства.

Взимку Україна має намір використовувати лише газ власного видобутку – ЧернишовУкраїна вперше розраховує пройти майбутній опалювальний сезон лише за рахунок газу власного видобутку. Таку заяву зробив голова Нафтогазу Олексій Чернишов.

Так, безкоштовними дровами буде забезпечено мешканців тих територій, де тривають бойові дії. Зокрема це стосується відповідних районів у 8 областях: Херсонській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській та Луганській.

«Угоди з лісогосподарствами та постачальниками паливної деревини повинні бути укладені якнайшвидше. Також необхідно вирішити усі логістичні питання», – наголосила Верещук.

Також повідомляється, що станом на сьогодні міжнародними організаціями вже забезпечено твердим пальним понад 18 тисяч осіб.

Нагадаємо, уряд посилено готується до зими. У містах перевіряють Пункти незламності, завершуються ремонти енергооб'єктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: