В ОПУ прокоментували повернення «вагнерівців» на фронт

Читать на русском
Поверненням вагнерівців на фронт росіяни хочуть перекрити новини про звільнення Кліщіївки та Андріївки українською армією, вважає Подоляк.
Getty Images

«Медійний» ефект від повернення найманців «Вагнера» на фронт більший за реальне значення події. Його мета – перекрити новину про успіхи української армії.

Так вважає радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

Зайві свідки та плями на репутації: хто був ліквідований путінським режимомЗагибель Пригожина і Уткіна продовжує ланцюжок тих, від кого свого часу позбавлявся кремль з певних причин. У цьому ж списку – розстріли, ДТП та нібито отруєння. Поіменний перелік – на інфографіці.

Він зазначив, що як такої ПВК «Вагнер» не існує після ліквідації Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна, а також рейдерства структури Шойгу та Герасимовим.

«Сьогодні є лише колишні бойовики терористичного угруповання, які подалися хто куди: в Африку, цивільно-кримінальне життя регіонів росії – або підписали контракт з МО рф і погодилися зіграти останній акорд, ненадовго заткнувши собою російську діру на Бахмутському напрямку. Тому «медійний» ефект від цієї події більший за її реальне значення. А мета цього лише одна: ненадовго спробувати перекрити новини про звільнення Кліщіївки та Андріївки українською армією та знищення основних боєздатних російських формувань на цьому напрямку», – написав Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні у ЗСУ підтвердили інформацію про те, що найманці ПВК «Вагнер» були помічені на східному фронті. Але йдеться про залишки формування – близько 500 осіб.

Раніше повідомлялося, що в росії було створено нову приватну військову компанію, щоб переманити туди найманців «Вагнера».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: