Кабмін призначив нових заступників міністра оборони – список

Читать на русском
Кабінет міністрів на засіданні 27 вересня призначив трьох нових заступників міністра оборони – з питань фінансів, соціального розвитку та цифровізації.
Юрій ДжигирФото: twitter.com/minfin_ukraine

Кабінет міністрів на засіданні 27 вересня призначив трьох нових заступників Міністра оборони.

Про це повідомив голова відомства Рустем Умєров у своєму Facebook.

Як довго перебували на посаді міністра оборони Резніков та його попередникиОлексій Резніков 670 днів очолює Міноборони. Як довго працювали його попередники – на інфографіці.

Так, уряд ухвалив розпорядження про призначення:

  • Джигира Юрія Анатолійовича – заступником міністра оборони України з питань фінансів;
  • Калмикової Наталії Фернандівни – заступницею міністра оборони України з питань соціального розвитку;
  • Чорногоренко Катерини Леонідівни – заступницею міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Умєров уточнив, що Джигир до цього працював у Мінфіні, а також консультував Світовий Банк щодо фінансових частин реформ, пов'язаних із охороною здоров'я.

Калмикова була виконавчим директором Українського ветеранського фонду, до цього – радницею Командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернися живим».

А Чорногоренко, за словами Умэрова, є керівником проєкту Армія дронів. До цього вона працювала над електронними послугами єМалятко, електронним лікарняним та впровадженням COVID-сертифікатів у Дії.

Нагадаємо, Умєрова було призначено міністром оборони на початку вересня замість Олексія Резнікова.

18 вересня Кабмін звільнив шістьох заступників міністра оборони, а також державного секретаря міністерства. Водночас перший заступник міністра Олександр Павлюк і надалі виконує свої обов'язки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: