В Укренерго розповіли про стан пошкодженого ударом рф об'єкта

Читать на русском
Енергетики відновили роботу енергооб'єкта після пошкоджень під час масованої ракетної атаки.
Колаж 24 каналу

Роботу енергооб'єкта, який отримав пошкодження під час масованої ракетної атаки 21 вересня, відновлено. Він працює у штатному режимі.

Про це повідомила пресслужба Укренерго 22 вересня.

Ігнат спрогнозував, які об'єкти залишаться під прицілом рф восени і взимкуСудячи з недавніх атак росії, зокрема й сьогодні вночі, ворог намагатиметься атакувати енергетичну інфраструктуру.

«Відновлено роботу енергооб'єкта, який отримав пошкодження під час масованої ракетної атаки 21 вересня», - йдеться у повідомленні.

У відомстві також розповіли, що вранці було зафіксовано короткострокове відключення високовольтної повітряної лінії на Дніпропетровщині.

Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 411 населених пунктів. Через обстріли є нові пошкодження мереж у прифронтових районах: Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській областях.

У четвер, 21 вересня, вечірній максимум споживання був на 0,7% нижчим, ніж у середу, 20 вересня.

Сьогодні, як повідомляється, є імпорт електроенергії зі Словаччини. Загальний об'єм 562 МВт-год. Експорт сьогодні здійснюється до Словаччини та Молдови.

Нагадаємо, в ніч проти 21 вересня росія вперше за осінь атакувала енергетичний об'єкт. Загалом ворог випустив по Україні понад 40 ракет, сили ППО збили 36 з них.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: