Побиття у військкоматі на Львівщині: стало відомо про ще одного постраждалого

Читать на русском
Працівникам Самбірського ТЦК на Львівщині повідомили про підозру. З'ясувалося, що вони знущалися з двох чоловіків.
фото ДБР

Двом працівникам Самбірського ТЦК, яких затримали за підозрою у побитті чоловіка, повідомили про підозру. Також стало відомо, що ці ж співробітники знущалися ще з одного чоловіка.

Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

«Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику начальника одного з відділів Самбірського районного ТЦК та СП, а також військовослужбовцю-водію цього відділу», – йдеться в повідомленні.

Також з'ясувалося, що працівники військкомату незаконно утримували та катували у приміщенні військкомату двох чоловіків.

Перший постраждалий був мешканцем Харкова, а інший – Кривого Рогу. Вони намагалися незаконно перетнути кордон і потрапити до Польщі. Однак їх затримали прикордонники, склали протокол про порушення правил перетину держкордону і доправили до військкомату для постановки на військовий облік.

«У військкоматі обох чоловіків намагались примусити «добровільно» пройти військово-лікарську комісію для подальшої мобілізації, на що вони не погоджувались. Одного з потерпілих утримували в приміщенні військкомату 10 днів, іншого – 7», – розповіли у ДБР.

Житель Харкова, з якого знущалися працівники військкомату Самбору, перебуває у лікарні.

Нагадаємо, на Львівщині затримали працівників військкомату, які тиждень незаконно утримували чоловіка. Крім того, в мережу потрапило відео, на якому вони його били. У ДБР анонсували, що працівникам військкомату сьогодні оголосять про підозру, також для них проситимуть арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: