У ГУР відповіли на запитання, чи живий Кадиров

Читать на русском
Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов прокоментував чутки про смерть лідера Чечні.
фото sputnik.by

Глава Чечні Рамзан Кадиров зараз перебуває у тяжкому стані, але він живий. Немає підтвердженої інформації щодо його загибелі.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у ефірі телемарафону у середу, 20 вересня.

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

«На жаль, поки що живий дон. Немає підтвердження про загибель та смерть, але стан здоров'я тяжкий. І, звичайно, це вже впливає на політичні процеси навколо його режиму та загалом архітектури та безпеки режиму путіна», – сказав Юсов.

В українській розвідці вважають, що смерть Кадирова може стати додатковим шансом для борців за незалежність Ічкерії та інших поневолених народів Кавказу.

«Я впевнений, що є люди, які цим шансом ефективно скористаються», – додав Юсов.

Нагадаємо, у середині вересня знову почали з'являтися повідомлення про різке погіршення здоров'я Рамзана Кадирова. А чеченський опозиціонер та правозахисник Абубакар Янгулбаєв написав, що Кадиров помер. Яких-небудь доказів чи джерел інформації він не надав.

У Кремлі прокоментували чутки про тяжку хворобу Кадирова.

До речі, ще у березні німецьке видання Bild вже писало про серйозні проблеми зі здоров'ям у Кадирова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: