Україна отримає від Південної Кореї саперні танки для прориву ліній оборони – ЗМІ

Читать на русском
Південна Корея надасть Збройним силам України танки для розмінування територій та прориву ліній оборони противника. Про це повідомляє портал Chosun.
Фото: Армія Південної Кореї

Південна Корея надасть Збройним силам України танки для розмінування територій та прориву ліній оборони противника.

Про це повідомляє портал Chosun із посиланням на заяву представника уряду країни.

Які країни-союзники роблять найбільший внесок у перемогу УкраїниВійськова, гуманітарна та фінансова допомога Україні – хто з союзників робить найбільший внесок у перемогу.

Зазначається, що Україна отримає два танки K600 Rhinoceros. Ці машини здатні як знешкоджувати міни в тилу, так і створювати прохід в мінному полі на передній лінії бойових дій.

«Крім того, що ми вже надали Україні міношукачі, я хочу уточнити, що наш уряд нещодавно вирішив якнайшвидше надати два танки для розмінування території. Це наша відповідь на запити України та показник підтримки з боку президента Юн Сок Єля», – сказав неназваний представник уряду.

Журналісти, у свою чергу, зазначають, що ці танки оцінюються як найпотужніша техніка, яку Корея виділяла Україні з початку вторгнення росії.

Нагадаємо, кілька днів тому країни уклали угоду щодо надання кредитів для реалізації проєктів в Україні за участю корейських компаній.

Раніше стало відомо, що Південна Корея у вісім разів збільшила допомогу Україні на наступний рік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: