Після псевдовиборів у Макіївці подорожчали продукти, робітників позбавили виплат

Читать на русском
У Донецькій області скасували премії та надбавки для працівників, також почалися затримки із зарплатою.
Ганна Маляр/Telegram

Після закінчення псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях російські окупанти у Макіївці Донецької області відмінили премії та надбавки для працівників. Також почалися затримки із зарплатою.

Про це повідомила у Telegram заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

Спроба узаконити військовий контроль та анексію: у ЄС засудили «вибори» на окупованих територіяхЄвросоюз не визнає псевдовиборів, влаштованих росіянами на окупованих територіях України. Політичне керівництво росії зіткнеться із наслідками цих незаконних дій.

«Російські окупанти, щойно завершилися вибори, почали реалізовувати раніше заморожені рішення, які призведуть до подальшого погіршення добробуту населення. Так, працівникам Макіївки вже скасували премії та надбавки, а також виплату будь-яких додаткових коштів у найближчій перспективі», – розповіла вона.

Маляр наголосила, що громадськість також обговорює оголошені рішення місцевих російських окупаційних адміністрацій про затримання заробітної плати працівникам ряду так званих державних підприємств, підвищення вартості продовольчих та промислових товарів і послуг.

Нагадаємо, у Луганській ОВА розповіли про вигадану явку росіян на псевдовиборах. У РНБО раніше назвали головну мету псевдовиборів рф на окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: