Рф перекинула в Україну частину новосформованої армії – британська розвідка

Читать на русском
Росіяни терміново перекинули на фронт в Україну свою новосформовану 25-ту загальновійськову армію.
колаж Обозреватель

Росіяни терміново перекинули на фронт в Україну новосформовану 25-у загальновійськову армію. Це довелося зробити окупантам через брак резервів.

Про це йдеться в новому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії у Twitter.

Втрати російської армії в Україні перевищили 270 тисяч військовихЩе 590 окупантів знищено в Україні. Загальні втрати російської армії перевищили 270 тисяч убитих.

У розвідці припустили, що нове формування відправили у Луганську область, на північний схід України. При цьому, за даними британської розвідки, ще в серпні в оголошеннях про набір військовослужбовців до 25-ї армії росії стверджувалося, що її буде розгорнуто в Україні лише з грудня 2023 року.

«Ймовірно, підрозділи були терміново введені в бій частково через протяжність фронту і тому, що Україна продовжує контрнаступ на трьох різних напрямках», - йдеться у повідомленні.

У той же час розвідка визнає реальну ймовірність того, що кремль спробує використовувати частини 25-ї армії для відновлення незадіяних резервних сил на фронті - щоб надати командирам більшої оперативної гнучкості.

Нагадаємо, раніше в ISW повідомляли, що російські окупанти задіяли «резервну армію» на півдні України. Також повідомлялося, що до цього ЗСУ перекинули резерви під Куп'янськ та Лиман.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: