Рф перекинула в Україну частину новосформованої армії – британська розвідка

Читать на русском
Росіяни терміново перекинули на фронт в Україну свою новосформовану 25-ту загальновійськову армію.
колаж Обозреватель

Росіяни терміново перекинули на фронт в Україну новосформовану 25-у загальновійськову армію. Це довелося зробити окупантам через брак резервів.

Про це йдеться в новому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії у Twitter.

Втрати російської армії в Україні перевищили 270 тисяч військовихЩе 590 окупантів знищено в Україні. Загальні втрати російської армії перевищили 270 тисяч убитих.

У розвідці припустили, що нове формування відправили у Луганську область, на північний схід України. При цьому, за даними британської розвідки, ще в серпні в оголошеннях про набір військовослужбовців до 25-ї армії росії стверджувалося, що її буде розгорнуто в Україні лише з грудня 2023 року.

«Ймовірно, підрозділи були терміново введені в бій частково через протяжність фронту і тому, що Україна продовжує контрнаступ на трьох різних напрямках», - йдеться у повідомленні.

У той же час розвідка визнає реальну ймовірність того, що кремль спробує використовувати частини 25-ї армії для відновлення незадіяних резервних сил на фронті - щоб надати командирам більшої оперативної гнучкості.

Нагадаємо, раніше в ISW повідомляли, що російські окупанти задіяли «резервну армію» на півдні України. Також повідомлялося, що до цього ЗСУ перекинули резерви під Куп'янськ та Лиман.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: