Армія рф почала перекидати резерви з глибокого тилу

Читать на русском
Окупанти також перегруповують війська між операційними напрямами задля недопущення прориву оборони.
фото ТАСС

Російські військові стягують резерви на фронт, які були у глибокому тилу. Окупанти це роблять задля недопущення прориву своєї оборони українськими військами.

Про це повідомив Military Media Center у вівторок, 12 вересня.

ЗСУ за добу знищили 550 окупантів та десятки одиниць їхньої технікиВтрати російської армії на 12 вересня – вбито ще 550 військових, знищено 8 танків, 11 ББМ, 33 артилерійські системи, 4 РСЗВ, 3 засоби ППО та іншу техніку.

«Росіяни стягують резерви для недопущення прориву своєї оборони українськими військами. За наявною інформацією, щоб уникнути прориву лінії свого захисту, ворог перегруповує війська між операційними напрямками та перекидає на фронт резерви з глибини території росії», – йдеться у повідомленні.

У той же час, зазначається, що противник збільшив інтенсивність застосування керованих авіаційних бомб, баражуючих боєприпасів «Ланцет» та ударних БпЛА «Shahed».

У ЗСУ також розповіли про ситуацію навколо Опитного.

Як повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону, триває планова бойова робота українських військових навколо цього селища. Росіяни паралельно підтягують на тому напрямку резерви та намагаються відновлювати свої підрозділи, продовжують марні спроби штурму позицій ЗСУ.

Нагадаємо, з початку контрнаступу у червні ЗСУ звільнили понад 300 кв. км території на півдні та сході України. Глава ГУР Кирило Буданов запевнив, що холодна погода не зупинить ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: