ЗСУ перекинули резерви під Куп'янськ та Лиман

Читать на русском
Українське командування направило резерви на Куп'янський та Лиманський напрямок, щоб не залишити шансів окупантам.
фото Генштаб ЗСУ

Українське командування направило резерви на Куп'янський та Лиманський напрямок. Це зробили для того, щоб просування російських військ було неможливим.

Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону у вівторок, 15 серпня.

Британські розвідники пояснили мету наступу росіян у напрямку Куп'янськаВорог активізував наступальні дії на Куп'янському напрямку, адже хоче створити буферну зону навколо Луганської області.

«Було віддано безпосередні чіткі накази на побудову ешелонованої оборони. Посилено наші вогневі позиції, надано певні методичні рекомендації, перекинуто резерви. Тому це дозволило унеможливити рух ворога!», – запевнив Череватий.

За його словами, зазначені напрямки були на постійному контролі командування, і керівництво ЗСУ відвідало ключові бригади, які безпосередньо забезпечували оборону.

До речі, заступник міністра оборони Ганна Маляр днями повідомила, що на сході фіксують зменшення кількості ворожих обстрілів та атак, тому що ЗСУ потужно вдарили по росіянах, коли вони активізувалися на Куп'янському та Лиманському напрямках.

Нагадаємо, біля Бахмута на Донбасі збільшилася площа звільнених територій. Також повідомлялося, що українські бійці продовжують звільнення Урожайного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: