Справу експосадовця Одеської ОВА призупинили слухати, його мобілізували

Читать на русском
Антикорупційний суд вирішив зупинити слухання справи колишнього посадовця Одеської обладміністрації через мобілізацію.

Вищий антикорупційний суд призупинив слухання справи за обвинуваченням заступника начальника управління розвитку земельних відносин Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації Сергія Чухрія в одержанні 40 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Таке рішення 6 вересня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Зупинити судове провадження відносно (Сергія Чухрія – ред.) обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, до його звільнення з військової служби або до настання реальної можливості у обвинуваченого брати участь у судових засіданнях», – ідеться в рішенні.

Раніше антикорупційний суд призначив засідання у справі Чухрія.

Нагадаємо, справу про хабар посадовцю Одеської ОВА передали до НАБУ. Служба безпеки України, Національна поліція та Одеська обласна прокуратура затримали на одержанні 40 тисяч доларів неправомірної вигоди посадовця Одеської ОВА Чухрія. За версією слідства, посадовець вимагав від представника підприємства «ЕЙ ПІ ТРЕЙДІНГ УКРАЇНА» 60 тис. дол. за не перешкоджання в отриманні та надання дозволу на виділення в оренду земельних ділянок у розмірі 4 га та 1 га на узбережжі річки Дунай в місті Рені на Одещині для ведення господарської діяльності.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: