У ГУР спрогнозували, про що говоритимуть путін та Кім Чен Ин

Читать на русском
Російському диктатору володимиру Путіну потрібні переговори з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином для того, щоб просити про постачання зброї та боєприпасів у росії. Про це заявили у ГУР.
Фото: росЗМІ

Російському диктатору володимиру путіну потрібні переговори з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином для того, щоб просити про постачання зброї та боєприпасів у рф.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у ефірі національного телемарафону.

Як Північна Корея підтримує російську агресію проти УкраїниПівнічна Корея з 2014 року підтримує російську агресію проти України, визнала анексію територій і постачає рф зброю. Докладніше – на інфографіці.

«Нічого наднового там не буде. Путін проситиме. Сам факт дуже промовистий - що люди, які себе називають наддержавою, «другою армією у світі», звертаються до Північної Кореї», - заявив Юсов.

За його словами, сторони говоритимуть про артилерійські снаряди, допомогу в озброєнні, а також про постачання боєкомплекта радянських зразків.

Водночас у ГУР «немає підстав вважати, що всі бажання російського диктатора будуть задоволені».

Нагадаємо, зустріч Кім Чен Ина з путіним відбудеться в росії найближчими днями.

Білий дім уже попередив, що Північна Корея «заплатить ціну» у міжнародному співтоваристві за постачання будь-якої зброї росії для використання проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: