Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано більше 120 прильотів

Читать на русском
Обстрілів зазнали Краснопільська, Юнаківська, Хотінська, Великописарівська, Есманська, Білопільська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська, Путивльська, Миколаївська громади.
Ілюстративне фотоGetty Image

Російські окупаційні військові за добу, 11 вересня, здійснили 25 обстрілів прикордонних населених пунктів Сумської області. В результаті одного з них постраждав місцевий житель.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє в Telegram.

Як зазначається, було зафіксовано 122 вибухи. Обстрілів зазнали Краснопільська, Юнаківська, Хотінська, Великописарівська, Есманська, Білопільська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська, Путивльська та Миколаївська громади.

У Краснопільській громаді: з території рф здійснено мінометні обстріли (28 вибухів) та артобстріл (4 вибухи) Також здійснено БПЛА-камікадзе та ворожим «FPV-дроном».

Хотінська громада: загарбники здійснили обстріли з міномету і танка, АГС та артилерії.

Великописарівська громада: росіяни скинули вісім мін на територію громади та здійснили обстріл з артилерії. В результаті артобстрілу пошкоджено одне приватне домоволодіння.

Зноб-Новгородська громада: росіяни завдали мінометного обстрілу. Також з території рф окупанти здійснили атаку з РСЗВ. В результаті обстрілу отримав контузію та забої місцевий мешканець. Також пошкоджено один приватний будинок.

Росіяни здійснили атаку з мінометів во Юнаківській громаді, по Миколаївській сільській громаді, Есманській та Путивльській громадах.

Середино-Будська громада: ворог бив з артилерії.

Білопільська громада: росіяни скинули ВОГ з FPV-дрону, зафіксовано два вибухи.

Нагадаємо, що мешканка Сум, яка отримала поранення під час обстрілу росіян 8 вересня, померла у лікарні.

Також російська окупаційна армія у понеділок, 11 вересня, завдала удару по селу Білозерка Херсонської області. Постраждали троє цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: