Суд виніс вирок загарбникам, які воювали під Маріуполем та Бахмутом

Читать на русском
Суд України виніс вирок п’ятьом бойовикам російської федерації, які воювали проти наших воїнів під Маріуполем та Бахмутом.
kyiv24.news

Суд України виніс вирок п’ятьом бойовикам російської федерації, які воювали проти наших воїнів під Маріуполем та Бахмутом.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Відзначають, що українські воїни взяли в полон чотирьох бойовиків під час боїв у районах Бахмуту та Авдіївки. Іншого затримали під час виконанням ним ворожих розвідувальних завдань на Запоріжжі.

Відтак один зі зловмисників отримав 12 років тюрми, інші троє – 10 років, ще одного зловмисника засуджено до 9 років ув’язнення.

Серед злочинців є командир підрозділу окупаційних угруповань рф, який ще задовго до повномасштабного вторгнення вступив до лав так званої народної міліції «ЛНР».

Також судили бойовика з тимчасово окупованої Луганської області, який вже двічі був у полоні наших воїнів. Першого разу його обміняли, однак невдовзі він знову опинився у лавах терористів. Також серед засуджених двоє бойовиків підконтрольної рф батальйону «Восток» та учасник російського угруповання «Оплот».

Нагадаємо, Служба безпеки по «гарячих слідах» затримала росіянку, яка коригувала ворожі удари по Сумах у ніч на 7 вересня.

Перед цим СБУ викрила агента Кремля, який збирав інформацію про переміщення Сил оборони та наслідки ворожих обстрілів у Дніпропетровській області. Зловмисник фіксував напрямки польотів бойових літаків та гелікоптерів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: