Удар рф по Костянтинівці: кількість поранених перевищила 30

Читать на русском
Від удару російських військових по Костянтинівці постраждала щонайменше 31 людина, але рятувальники ще розбирають завали.
Офіс генпрокурора

Внаслідок удару російських військових по Костянтинівці на Донеччині кількість поранених зросла до 31. Раніше було відомо про 20 постраждалих.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Рф вдарила по центру Костянтинівки, багато загиблихРосійські військові сьогодні вдень завдали удару по місту Костянтинівка Донецької області, по центральному ринку.

За даними прокуратури, 6 вересня близько 14:00 окупанти обстріляли Костянтинівку – поцілили по одному з ринків у середмісті.

Внаслідок влучання снарядів у торгових павільйонах здійнялася пожежа. Станом на 16:00 від атаки окупантів загинули 16 людей. Ще 31 осіб зазнали поранень різного ступеня тяжкості, їм надається медична допомога.

Також пошкоджено 20 магазинів, лінії електропередач, адмінбудівлю та 5-й поверх житлового будинку. Повністю згоріли легкові автомобілі та 8 торгових об'єктів. Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Під завалами ще є люди, додали в Офісі Генпрокурора.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.2 ст.438 КК України).

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відреагував на удар рф по Костянтинівці та виклав відео моменту удару.

Сьогодні вдень ворог також завдав удару по Запоріжжі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: