Екснардепа Рабіновича оголосили у розшук

Читать на русском
Колишнього народного депутата України від забороненої партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича, якого підозрюють у держзраді, оголосили у розшук.
Фото: пресс-служба ОПЗЖ

Колишнього народного депутата України від забороненої партії «ОПЗЖ» Вадима Рабіновича, якого підозрюють у держзраді, оголосили у розшук.

Відповідні дані з'явилися у базі МВС.

Зрадили, втекли або причаїлися: як склалася доля нардепів із забороненої ОПЗЖІз 43 нардепів фракції забороненої тепер Опозиційної платформи більшість зберегли мандати. Докладніше про долю депутатів – на інфографіці.

Ініціатором розшуку виступило Державне бюро розслідувань.

На сайті зазначено, що Рабінович – «особа, яка переховується від органів досудового розслідування».

Датою зникнення політика вказане 26 липня 2023 року – саме цього дня Рабіновичу оголосили підозру. При цьому місце зникнення правоохоронці не вказали.

Нагадаємо, за даними слідства, колишній нардеп поширював серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію. 1 серпня Печерський суд Києва обрав Рабіновичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомляли, що за час повномасштабної війни підозри у різних злочинах отримали понад 40 нардепів різних скликань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: