«Путін живе у своїй реальності»: у Зеленського відреагували на поїздку Ердогана в Сочі

Читать на русском
Будь-які переговори з володимиром путіним є фіктивними та безглуздими. Таку думку висловив радник голови ОП Михайло Подоляк, коментуючи підсумки зустрічі диктатора з турецьким лідером Реджепом Тайіпом Ердоганом.
Фото: trt.net.tr

Будь-які переговори з російським диктатором володимиром путіним є фіктивними та безглуздими.

Таку думку висловив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, коментуючи підсумки зустрічі путіна з турецьким лідером Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Він зазначив, що путін, схоже, «явно живе у своїй реальності, де всі винні, крім нього».

«Залишається питання: навіщо щоразу намагатися організувати фіктивний процес медіації, який не працює? Навіщо намагатися дати росії штучну суб'єктність, розуміючи, що росія не буде дотримуватися міжнародного права, не виконуватиме угоди чи добровільно нестиме відповідальність за руйнування? Навіщо «грати у гру путіна», головне завдання якого – звинувачувати непричетних та при цьому вбивати невинних?», – написав Подоляк у своєму Twitter.

Нагадаємо, зустріч Ердогана з путіним відбулася сьогодні у Сочі. Ключовою темою переговорів стало можливе продовження зернових угод.

Путін після переговорів заявив, що росія не готова так відразу повернутися до участі в зерновій угоді. За його словами, Кремль має низку вимог для повернення.

Ердоган, у свою чергу, заявив, що Туреччина готує нові пропозиції щодо відновлення Чорноморської зернової ініціативи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: