У росії заявили про дві атаки безпілотників

Читать на русском
Російська влада заявила про спробу безпілотників атакувати Курську область та Москву. У місті Курчатов пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок.
Ілюстративне фото росЗМІ

Два безпілотники атакували місто Курчатов у Курській області, де розташована атомна електростанція. В результаті пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок.

Про це заявив місцевий губернатор Роман Старовойт.

«Вранці Курчатов атакували два українські безпілотники. Пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок. На місце виїхали фахівці, вони оцінюють розміри збитків. Подробиці уточнюються», – повідомив він.

Крім того, мер Москви Сергій Собянін заявив, що поряд із Люберцями знову збили безпілотник: «Сьогодні силами ППО поруч із Люберцями припинено чергову спробу прольоту безпілотника до Москви. Попередньо постраждалих та руйнувань немає».

Через безпілотник вранці в московських аеропортах Внуково, Домодєдово, Шереметьєво та Жуковський оголошували план «Килим»: було затримано 38 рейсів, 23 – скасовано.

Крім того, вночі влада російського Пскова повідомляла про «нейтралізацію невідомого об'єкта в повітряному просторі».

Нагадаємо, за підрахунками журналістів, цього року в росії та окупованому Криму було зафіксовано понад 190 ймовірних атак безпілотників.

З нашої інфографіки можна докладніше дізнатися про атаки дронів на Москву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: