Українські захисники привітали школярів із Днем знань – відео

Читать на русском
Військові закликали дітей добре вчитися, адже знання та культура – це те, що відрізняє нас від ворога.
Генштаб ЗСУ

Бійці ЗСУ записали зворушливе відео, в якому привітали школярів із початком нового навчального року в умовах повномасштабної війни.

Відеоролик оприлюднено на офіційному Telegram-каналі Головнокомандувача Збройних Сил України.

Навчальний рік 2023/2024: головні особливості для школярівНавчальний рік у школах 2023/2024, головні факти – на інфографіці. Для школярів є три форми навчання.

Військові закликали дітей добре вчитися, «адже знання та культура – це те, що відрізняє нас від ворога». Захисники також додали, що розраховують на майбутнє покоління, поки самі захищають нашу країну від агресора.

«Перше вересня. День знань. Початок ще одного навчального року в умовах повномасштабного російського вторгнення. Школярі та вчителі змушені підлаштовуватися до цих реалій. Але головне, що наші діти будуть навчатися. А наші вихователі, вчителі та викладачі - будуть навчати. Бо знання та культура - це те, що відрізняє нас від ворога. Це ті стовпи, на яких тримається сьогоднішній фронт і будуватиметься майбутнє нашої країни», – йдеться в описі.

Нагадаємо, 1 вересня в Україні розпочинається новий навчальний рік. При цьому другий рік поспіль українські школярі приступають до навчання в умовах повномасштабної війни. У школах проходитиме навчання у трьох форматах – залежно від ситуації з безпекою.

Цього року до навчальних закладів підуть близько 340 тисяч першокласників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: