У Криму сталася «бавовна»: окупанти повідомляють про приліт у Феодосії

Читать на русском
Згідно з даними місцевих жителів, у Феодосії безпілотник чи його уламки влучили в будівлю приблизно в районі Керченського шосе. Це спричинило пожежу.
Ілюстративне фотоReuters

Увечері середи, 30 серпня, в одному з будинків окупованої Феодосії почалась пожежа. Окупанти заявляють, що причиною загоряння став приліт безпілотника чи його уламків.

Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал «Крымский ветер» та низка російських пабліків.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Згідно з даними місцевих жителів, у Феодосії безпілотник чи його уламки влучили в будівлю приблизно в районі Керченського шосе. Це спричинило пожежу.

До того ж, за даними видання, після «прильоту» на окремих вулицях на короткий час відключилося світло.

Місцеві Telegram-канали повідомляють, що після інциденту із Феодосії в бік Приморського поїхали автомобілі швидкої допомоги.

Голова окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив, що силами ППО у східній частині Криму збито крилату ракету.

«Прошу всіх зберігати спокій і довіряти тільки офіційним джерелам інформації», - написав окупант.

Нагадаємо, що у вівторок, 29 серпня, у тимчасово окупованому Криму пролунав черговий потужний вибух у районі мису Тарханкут.

При цьому, ЗМІ підрахували, скільки разів безпілотники атакували рф і Крим цьогоріч.

Також в ніч на 30 серпня в росії заявили про масовану атаку дронів. Вибухи пролунали у Пскові, а також у російських Брянську, Тулі та Орловській області.

В аеропорту Пскова спалахнула пожежа, було знищено чотири військові літаки Іл-76. Цю інформацію підтвердили у ГУР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: