У Харківській області вирішили посилити мобілізацію – подробиці

Читать на русском
На території Харківської області посилять планові мобілізаційні заходи. Про це стало відомо за підсумками зустрічі керівництва області з представниками військкоматів та правоохоронцями.
Фото: kharkivoda.gov.ua

На території Харківської області посилять планові мобілізаційні заходи.

Про це повідомили у пресслужбі обласної військової адміністрації.

Рада знову продовжила воєнний стан та мобілізацію в УкраїніВерховна рада офіційно ухвалила рішення продовжити воєнний стан та мобілізацію ще на три місяці.

Там розповіли, що нещодавно в ОВА провели нараду з начальником обласного ТЦК та СП, представниками територіальних управлінь СБУ, ДБР, Національної поліції, районних ТЦК, а також головами районних військових адміністрацій та громад регіону.

Учасники зустрічі обговорили міжвідомчу співпрацю, а також намітили кроки щодо створення на Харківщині «комісій з розгляду питань, пов'язаних із посиленням планових мобілізаційних заходів».

«З метою виконання планів, поставлених державою, Харківська ОВА посилює свою співпрацю з регіональним центром комплектування та соціальної підтримки у напрямку здійснення мобілізаційних заходів. Також продовжуємо всіляко допомагати нашим захисникам та захисникам», – сказав заступник голови ОВА Роман Семенуха.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що військові вже просили його посилити мобілізацію. Але, за словами глави держави, рішення щодо цього прийматиметься після кадрових перестановок у військкоматах.

Раніше повідомлялося, що територіальні центри комплектації та соціальної підтримки до середини осені отримають доступ до низки державних реєстрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: