Подарунок на свято: Україна безкоштовно отримала Bayraktar

Читать на русском
Турецька компанія Baykar Makina 24 серпня привітала Україну із Днем Незалежності корисним подарунком.
Bayraktar TB2Фото: Wikipedia

Турецька компанія Baykar Makina привітала Україну із Днем Незалежності потрібним подарунком. Вона передала українським розвідникам ударний безпілотник Bayraktar ТВ2.

Про це повідомило ГУР Міноборони України у Telegram.

На озброєнні армій яких країн є бойові безпілотникиБойовими дронами користуються армії понад 30 країн світу, зокрема Збройні сили України. Більше – на інфографіці.

«Компанія Baykar Makina своєрідно привітала Україну з Днем Незалежності. 24 серпня українська розвідка отримала в подарунок від виробника знаменитих дронів ударний БПЛА Bayraktar TB2», – йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що це не перший такий подарунок від компанії. Зокрема, 25 січня Baykar Makina також передала ГУР два безпілотники Bayraktar TB2.

У ГУР подякували компанії та зазначили, що «найкращий подарунок до свята – нова зброя, яка допоможе знищувати ворога та відстоювати нашу свободу та незалежність».

Нагадаємо, у липні в Україні почали будувати завод із виробництва Bayraktar. Крім того, українці влітку закрили відразу два великі збори на безпілотники для розвідників ГУР та ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: