БПЛА для ГУР: фонд Притули оголосив про новий мегазбір

Читать на русском
Сергій Притула оголосив про збір на розвідувальні БПЛА EOS для спецназу ГУР Міноборони. Термін збору – один тиждень.
фото LIGA.net

Благодійний фонд Сергія Притули 19 липня повідомив про початок нового масштабного збору «Виявляємо – Знищуємо». Цього разу українців просять допомогти зібрати гроші на комплекси БПЛА для спецназівців ГУР Міноборони. Мета збору – 120 млн гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР на сторінці у Telegram.

У відомстві розповіли, що розвідувальні БПЛА EOS – надійні, вже перевірені у бойових умовах, стійкі до впливу ворожих засобів РЕБ. Такі переваги дозволяють ефективно виявляти, а потім знищувати скупчення російських військ та техніки

«Вони нам справді потрібні», – зазначив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Саме тому благодійний фонд Сергія Притули оголосив збір для 5 таких комплексів для потреб спецпідрозділів ГУР МО України.

Загальна вартість комплексів БПЛА EOS – 120 мільйонів гривень: це 5 наземних станцій управління та 15 «пташок». Часу на збір – один тиждень. Всі реквізити є у публікації ГУР.

Про новий збір Притула також повідомив на своїй сторінці в Instagram і попросив українців бути максимально активними та допомагати донатом або репостом.

Нагадаємо, у ГУР розповіли про результати роботи «народного супутника», на який раніше збирав кошти фонд Притули. Навіщо ЗСУ цей супутник і які його особливості можна прочитати у нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: