Севастопольські шпиталі переповнені пораненими окупантами – партизани

Читать на русском
Севастопольські шпиталі в тимчасово окупованому Криму переповнені пораненими військовими ЗС рф.
Укрінформ

Севастопольські шпиталі в тимчасово окупованому Криму переповнені пораненими військовими ЗС рф.

Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ».

Згідно з їхніми даними, шпиталі у Севастополі переповнені пораненими російськими військовими. Окупантів розміщують у коридорах та навіть їдальні. Медичного персоналу, відповідно, також не вистачає.

«Джерела АТЕШ із військового шпиталю повідомляють, що медустанова переповнена пораненими окупантами. (Адреса: госпітальний спуск, 1). Місць для розміщення у палатах немає, що змушує персонал розміщувати їх у коридорах і навіть у їдальні. Медичного персоналу на таку кількість 300-х теж немає. Через це окупанти залучають до роботи пристарілих людей, які давно вийшли на пенсію», – розповідають партизани.

Також зазначають, що поранених російських військових доставляють потягами.

«Їх така кількість, що під час вивантаження ноші з 300-тими заповнюють весь перон. Видовище вражаюче... Але вони самі обрали свою долю», – додають у дописі.

Нагадаємо, минулої доби, 22 серпня, ЗСУ вдалося ліквідувати ще 480 окупантів. Відтак загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 258 820 військових.

Тим часом в Інституті вивчення війни повідомили, що успіхи Сил оборони України в районі Роботиного наближають контрнаступ до другої лінії оборони росіян. Передбачається, що вона може бути відносно легшою за першу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: