Обстріли Харківщини: з-під завалів будинку у Вовчанську дістали жінку

Читать на русском
Війська рф продовжили обстріли Харківської області. У Вовчанську під завалами одного з будинків опинилась жінка.
ілюстративне фотофото Харківська ОВА

Російські військові в ніч проти 22 серпня продовжили обстріли Харківської області. У Вовчанську під завалами одного з будинків опинилась жінка. Рятувальники допомогли їй вибратися.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці 22 серпня.

У звільненому від окупантів Вовчанську на Харківщині взимку не буде газу – РВАБез газу взимку залишиться прикордонне місто Вовчанськ на Харківщині, яке майже щодня знаходиться під ворожим обстрілом.

«Цієї ночі, близько 03:00, ворог обстрілював м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені та зруйновані 4 житлові будинки. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків його власницю - 56-річну жінку. Серйозних тілесних ушкоджень жінка не мала, госпіталізації не потребувала», – розповів він.

Крім того, близько 00:30 внаслідок обстрілу смт Куп'янськ-Вузловий було пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

Загалом минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області. Зокрема, під ворожими ударами перебували Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Куп'янськ, Дворічна, Берестове.

У Куп'янську також пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа.

Зазначимо, за даними ОВА, із Куп'янського району Харківської області вже евакуювали близько 600 осіб, серед яких 153 дитини.

Нагадаємо, 16 серпня окупанти завдали ударів по Харківській області, тоді спрацювала ППО. У Міноборони розповіли, що всі бої під Куп'янськом за тиждень закінчилися поразкою ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: