Усі бої під Куп'янськом за тиждень закінчилися поразкою ворога – Маляр

Читать на русском
Російська армія за минулий тиждень зазнала поразки під Куп'янськом, ЗСУ відбили всі атаки.
Фото Міноборони

На Куп'янському напрямку усі бої, які були минулого тижня, закінчились поразкою російських окупантів. Але ситуація залишається складною.

Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону у понеділок, 21 серпня.

Війська рф під Куп'янськом повторюють тактику боїв за Бахмут – ЗСУОкупанти задіюють так звані роти Шторм-Z. Це репліка на підрозділи Вагнера, що воювали під Бахмутом.

«На Куп'янському напрямку складна ситуація. Бої продовжуються, наші захисники дуже потужно опираються ворогові...На Куп'янському напрямку наші відбили атаки і на південь від Первомайського, і на схід від Петропавлівки. Усі бої, які минулого тижня там тривали, закінчилися поразкою ворога», – сказала вона.

За словами Маляр, хоч на Куп'янському та Лиманському напрямках зменшилася кількість обстрілів і боїв, але армія рф не відмовилася від своїх планів просуватися вперед.

«Зараз просто там відбувається перегрупування, ворог підтягує додаткові сили», – пояснила заступник міністра оборони.

Маляр додала, що зараз на Лиманському напрямку основні бої точаться навколо Серебрянського лісництва. Також ворог намагається вибити ЗСУ з позицій біля Білогорівки та Кремінної.

Нагадаємо, ЗСУ за тиждень звільнили 3 кв. кілометри території біля Бахмута. У Генштабі розповіли, що українські військові за добу ліквідували ще 460 окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: