Усі плани росіян біля Куп'янська ЗСУ знають та зривають – Череватий

Читать на русском
На Куп'янському напрямку окупанти вже кілька тижнів поспіль намагаються наступати та шукають слабкі місця ЗСУ.
фото з відкритих джерел

Ситуація на Куп'янському напрямку на Харківщині все ще складна, але контрольована. Наші захисники знають усі плани російської армії та не дають їх втілити.

Про це заявив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в ефірі Радіо Свобода.

У Міноборони підрахували втрати росіян за минулий тижденьЗа даними МОУ, суттєвих втрат за цей період зазнали озброєння та військова техніка російських військ.

За його словами, на Куп'янському напрямку окупанти вже кілька тижнів поспіль намагаються наступати та шукають слабкі місця в обороні ЗСУ. Однак російська армія не зможе взяти позиції, які були звільнені ЗСУ минулої осені.

«Це вони так сподіваються, вони живуть реваншем. І це вже не один місяць», – сказав Череватий.

Він зазначив, що росіяни хотіли б прорватися в район Куп'янська та повторити хоч якесь відлуння слави, яку вони отримали під час окупації територій Донецької та Луганської областей.

«Однак ми знаємо всі їхні наміри, знаємо усі зосереджені підрозділи всіх командирів. Усі плани. І тому вже багато тижнів поспіль зриваємо ці їхні наміри», – розповів речник.

Нагадаємо, у Харківській ОВА розповіли, чи проводитимуть евакуацію з Куп'янського району. У ЗСУ раніше спростували інформацію про втрату трьох населених пунктів на Куп'янському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: