У КМДА озвучили терміни навчального року у київських школах

Читать на русском
Департамент освіти та науки КМДА визначив структуру нового 2023/2024 навчального року у столиці.
фото school263.kiev.ua

Навчальний рік у школах Києва триватиме з 1 вересня до 31 травня. Компенсаторні заняття та атестація – до 28 червня.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Як навчатимуться школярі з 1 вересня: Шмигаль озвучив нововведенняЗ 1 вересня у школах діятимуть три формати навчання. Там, де ситуація із безпекою напружена, діти не сядуть за парти.

Перший семестр пройде з 1 вересня до 22 грудня, другий – з 8 січня до 31 травня 2024 року. Останні дзвінки пролунають у школах 31 травня.

Осінні канікули заплановані з 23 по 29 жовтня, зимові з 23 грудня до 7 січня 2024 року, а весняні пройдуть у період з 25 по 31 березня 2024 року.

Як повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський, компенсаторні заняття, спрямовані на подолання освітніх втрат та розривів, атестація та інші заходи, передбачені навчальною програмою, можуть тривати до 28 червня 2024 року.

«Ми будемо враховувати безпекову ситуацію в умовах воєнного стану та інші фактори, які можуть вплинути на організацію освітнього процесу, та, за необхідності, вноситимемо зміни у структуру навчального року», – розповів Мондрієвський.

Формат, у якому працюватиме кожна школа, визначаться кожним закладом самостійно після консультацій з батьками учнів.

Нагадаємо, прем'єр Денис Шмигаль раніше розповів як навчатимуться школярі з 1 вересня. Також повідомлялося, скільки навчальних закладів у Києві забезпечені укриттями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: