В ОВА розповіли, як розпочнеться навчальний рік для школярів на Херсонщині

Читать на русском
На Херсонщині цього року відкрили майже половину всіх шкіл, вони розташовані на деокупованій території.
ілюстративне фотофото ГУР

На Херсонщині цього року відкрили майже половину всіх шкіл, вони розташовані на деокупованій території. Але формат навчання залишиться дистанційним.

Про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков під час брифінгу у вівторок, 15 серпня.

Скільки ґаджетів для українських шкіл передали партнери та скільки ще не вистачаєСкільки гаджетів передали школам за час повномасштабної війни та скільки ще не вистачає – на інфографіці.

«Цього року плануємо запустити 190 шкіл, що становить майже половину всіх шкіл Херсонської області. Це 68 500 дітей будуть навчатися там. Навчання проходитиме лише в онлайн-форматі», – сказав Толоконніков.

Однак, за його словами, після звільнення лівобережжя влада розгляне можливість повернення до офлайн-навчання. Толоконніков додав, що вже заплановано будівництво 37 укриттів та облаштування тих укриттів, які вже є.

Нагадаємо, в Україні з 1 вересня у школах діятимуть три формати навчання. У кожній області свій – в залежності від безпекової ситуації.

Нещодавно у МОН розповіли, скільки навчальних закладів забезпечено укриттями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: