В загарбників може з’явитися ще одна армія на окупованому півдні України – британська розвідка

Читать на русском
У загарбників може з’явитися нове військове з'єднання. Росія намагається вивільнити більш досвідчені підрозділи для бойових дій на ключових напрямках.
Getty Image

У загарбників може з’явитися нове військове з'єднання. Росія намагається вивільнити більш досвідчені підрозділи для бойових дій на ключових напрямках.

Про це повідомляє британська розвідка.

Росія розширює свої військові структури під реалії воєнного часу та створює ще одне нове формування. Ймовірно, це буде об'єднанням та посиленням інших частин, що діють сьогодні у Херсонській області, включаючи 22-й армійський корпус, який зазвичай складає російський гарнізон в окупованому Криму.

Розвідники вважають, що нова армія може складатися переважно з мобілізованого персоналу. Ймовірно, вона зосередиться на оборонних операціях на півдні України.

«Росія, ймовірно, прагне звільнити більш досвідчені підрозділи для ведення бойових дій на ключових напрямках. Існує реальна можливість того, що це призвело до нещодавньої передислокації повітряно-десантних військ з Херсона до Оріхівського сектору, де йдуть запеклі бої», – додають у дописі.

Нагадаємо, упродовж минулої доби, 20 серпня, на фронті відбулось понад 25 бойових зіткнень. ЗСУ наступають на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Також стало відомо, що Збройні сили України минулого тижня звільнили ще 3 кв. км на південному флангу довкола Бахмуту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: