В окупованому Криму ворог посилює репресії – ЦНС

Читать на русском
На тимчасово окупованому півострові ворог посилює контрдиверсійні заходи, тобто репресії проти місцевого населення.
Укрінформ

На тимчасово окупованому півострові ворог посилює «контрдиверсійні» заходи, тобто репресії проти місцевого населення.

Про це пише Центр національного спротиву.

Відомо, що окупаційна адміністрація на півострові почала фіксувати збільшення «нелояльності» місцевого населення до загарбників. Тому росіяни збільшили кількість поліцаїв, які мають розшукати українське підпілля. У Центрі відзначають, що початку цього року ворог вже схопив та утримує понад 100 мешканців півострова.

Крім цього, противник приділяє значну увагу щодо недопущення поширення в інформаційному просторі півострова будь-якої інформації з критикою путіна. Адже, як стверджують у дописі, за півтора року повномасштабного вторгнення росіяни не змогли виконати жодного з заявлених пунктів своєї агресії. Натомість ЗСУ стали сильніші, а росіяни вимушені нарощувати темпи мобілізації аби втримати захоплені землі.

«Відтак, аби припинити зростання критики окупаційного режиму на півострові, гауляйтери планують збільшити заохочення зрадників, щоб ті писали доноси на сусідів та посилити відповідальність за поширення компрометуючої інформації», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму мешканці Сімферополя, Алушти та Бахчисарайського району сьогодні вночі чули вибух. У міноборони рф заявили, що спрацювала ППО і нібито була збита ракета.

Також повідомляли, що логістичні проблеми росіян у тимчасово окупованому Криму після ударів українських військ збільшуються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: