ПриватБанк попередив про регламентні роботи сьогодні вночі: подробиці

Читать на русском
ПриватБанк попередив про тимчасову недоступність деяких операцій у ніч проти суботи, 19 серпня.
psm7.com

Приватбанк планує проводити регламентні роботи в ніч на 19 серпня. У зв'язку з цим деякі операції будуть недоступні, у тому числі і в Приват24.

Про це повідомила пресслужба банку.

Ексвласнику «Альфа-банку» Фрідману повідомили підозру у відмиванні коштівВласником опосередкованої частки українського «Альфа-банку» був російський бізнесмен Михайло Фрідман, який підозрюється в відмиванні майна, одержаного злочинним шляхом.

Як повідомляється, з 00:30 до 7:30 тимчасово можуть бути недоступні операції з картками, аналогічний «тайм-аут» триватиме у роботі Приват24, банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

«Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Регламентні роботи систем та сервісів необхідні підвищення якості та безпеки платежів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, регламентні роботи Приватбанку проводилися також у червні та у березні. Тоді також попереджалося про можливі збої у роботі карток.

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій раніше порадили українцям про те, як повернути гроші, якщо при користуванні банкоматом або терміналом раптово вимкнули електроенергію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: